Frankrike

Noen som vil gjett hvor i verden jeg befinner meg? Riktig Frankrike! Endelig framme nå. Kom fram i dag og har nå vert i 3 land så ikke verst. Starten turen med å stoppe i Danmark og sov der i to nettet også tok turen videre til Belgia og der var vi i 3/4 dager? Og nå befinner vi oss i Frankrike. Vi har jo kjørt heile vegen og kan ikke beskrive hvor lei jeg er av å køyre. Skal nok holde meg unna bil når jeg kommer hjem.

Veret har vert fantastisk i alle dei 3 lander og skal ærlig si at jeg vil tilbake til norsk sommer! Det er for varmt for meg som er neger. Jeg har jo mørk hudfarge og solen tiltrekker seg til mørke fargar og da dør jeg av varmen. Og ja jeg har bodd i afrika før som er veldig varmt og rart at jeg ikke tåler de ja, men har nå bodd i et land der det er kaldt og er nå vant til det.

Det har vert så varmt i dag at har vuderte å bare kle av meg og gå naken. Og på hotell rommet. Ja jeg har ikke ord. Det er utrolig varmt og klarte ikke å sov så derfor fekk jeg litt tid til å blogge for dere.

Frankrike er et nydelig land, men hadde aldri bodd her. Holder meg til Norge.

Oooogg forresten! Noen av dere som er i Paris og vil vere min venn? Ta kontakt!

Har vert venneløs ei stund nå!

Har du vert i paris før eller et sted i Frankrike?

Har vært i Frankrike flere ganger :) Ha det fint!
Kos deg i Frankriket! :)
Så fine bilder!
Så vakre bilder! Kos deg masse! Ha super sommer!
Så søte bilder :D

Ja, jeg har vært i Paris og Caen :)

Ps: Takk for kommentaren på bloggen min!
Kos dere masse :) (Det ser det ut som blir enkelt) Haha :)

Abigail Buntu

16år, fra Herøy Handball: Bergsøy J16

gammelt nytt


hits