Tour Effiel

Det betyr eiffeltårnet på fransk. I går var jeg der og var utrolig vakkert. Det verst var at jeg ikke fekk se den om kvelden med alle lysene de fine lysene som jeg har sett på bilder. Men det er jo bedre enn ingenting. Ble utrolig fornøgd med hva jeg såg. Og vi skulle eigentlig helt opp i Eiffeltårnet for å se, men når vi såg køen snudde vi veien og gjekk tilbake. Det var så langt og var sikkert verdt det,men vi hadde dårlig tid og hadde ikke tid til å stå i den lange køen. Vi har jo familie i Frankrike/Paris så kommer til å dra dit flere ganger. Fekk jo sett Eiffeltårnet fra lang avstand og så like fint ut.

Det var utrolig mange mennesker og politier! Shit ass aldri sett så mange politer på en plass. Hadde det utrolig fint og var på tivoli, men tok ikke så mange sidan jeg ble plaget av hodepinne..

Og nå er jeg i Belgia og skal vere her i 4 dager også hjemreise på torsdag

Hvor skal du på ferie?/ vert på ferie?

så utrolig mange flotte bilder! kos deg videre! jeg har allerede vært på ferie i florida, så nå gjenstår eg måned med jobbing.
Så gøy! Utrolig mange fine bilder :)
Woow, så vakkert og gøy :D Synd du ikke fikk dratt opp i det da...
ahh, Eiffeltårnet er virkelig vakkert og idyllisk! Nydelige bilder :D

- Siri
Utrolig fine bilder! Jeg har vært i Danmark, og jeg skal til Spania og Frankrike :-)
Åå, så mange fine bilder :-) Paris er så utrolig fint, spesielt på kvelden når eiffeltårnet står i mørket med masse lys!

Abigail Buntu

16år, fra Herøy Handball: Bergsøy J16

gammelt nytt


hits