Bloggblogg

Woho null blogging på ei stund på denne bloggen. Har vert ganske opptatt og har ikke hatt tid. Og som sakt så er ikke det slik at jeg skal blogge som jeg har sagt før. Blogger når jeg føler for det og har tid. Derfor er ikke det vitsi for meg å finne på unskyldninga for ikke å ha blogget på en stund. Er eigentlig sann typisk bloggern å finne på unskyldninga enig(?).

Jeg har startet med handballtrening har hatt trening i 2 eller 3 uker no. Først var gjekk det greit men nå har det begynt å bli tungt kjenner jeg. Må jo bli bedre og forbedre alt til kvalifiseringa til 1 divisjon. Noe jeg grur meg utrolig mye til og håper på at vi vinner! Blir så utrolig kjipt å tape kvalifiseringa. Og det må eigentlig vere utorlig kjipt.

Jaja nok babling om det. I dag har jeg ikke gjort noe. Og kjenner selv at dette begynne å bli verdens kjedeligaste blogg innlegg.

Tok meg en liten tur sammen med lillesøsteren min Ingrid på barnehagen!

Spiller du håndball?

Hva har du gjort i dag?

Jeg spilte håndball i 3-4 år, men så fikk vi værdens værste trener (som var faren til ei av jentene), og han favoritiserte og lot bare sine favoritter spille.. Da var ikke håndball bare for gøy lenger, for han var det bare om å vinne! Hadde siikkert enda holdt på, om det ikke var for han :)

Abigail Buntu

16år, fra Herøy Handball: Bergsøy J16

gammelt nytt


hits