Dagens

Also hvor deilig er ikke det og starte dagen med en god trenings økt! Slik startet jeg dagen min i dag. Våknet kl halv 8 og tok søsteren min på barnehagen og dro på bana og jogge der! Glemte beskyttelse som gjør slik at jeg får mindre vondt sidan jeg har beinhinnebetendelse. Så jogget bare 10ganger på 15min og selv er jeg fornøgd. Etter det tok jeg og gjore noen mage øvelse og lår øvelse menst jeg ventet på ei venninde av meg Viktoria som var på aktiv å trente der isteden for. Etter det dro vi på fjellet og slikt tilbringte vi tiden og seinare er det fotballtrening. Målet mitt er å trene to ganger kvar dag og jeg skal klare det.

Har vert syk så har ikke hatt motivasjonen til å blogge dessverre, men nå er jeg litt bedre og bare forkjølet. Var så lei av å ha ligget i snart 1 uke i senga og vert inne fordi jeg har vert syk så var utrolig deilig å gå ut og trene!

Trener du?
Har du noen sommer mål?

Fullført

Wooow! Trodde aldri jeg skulle bli sååå lei meg av å slutte på ungdomskulen! Klassen min er sykt spesiell på alle muligens måte. Skal ærlig inndrømme at jeg gledde meg sykt til å slutte på den skole og få ny klasse. Men i går forstå jeg hvor mye klassen betydde for meg. Har aldri hatt en så spesiell klasse før og det var kanskje det som gjore meg veldig lei meg. Tanken på at jeg aldri mer skal gå på skole med dem er helt forferdelig! Om jeg hadde hatt et ønske om å gå med dem på skolen igjen så hadde jeg tatt den.

Var jo ikke alle i klassen jeg kom godt overrens, men jeg er glad for at vi ordna det opp og avsluttet det på en veldig bra måte! Heldigvis er det noen jeg kommer til å ha kontakt med! Jeg er sykt stolt over alle i klassen min og utrolig glad i dem! Takk for 3/2 fantatiske år og takk for dei fine minnene vi har hatt! Lykke til vidare!

Ubeskrivelig glad i dissa to jentene! Gjore skule dagene min bedre uansett kor lei jeg var i skolen!

FERDIG

JEG ER FERDIG PÅ UNGDOMSKULEN!! Hvor digg er ikke det? Etter 3år har jeg faktisk klart å fullført ungdomskule. Har vert gjennom utrolig mye på ungdomskule og det har vert bra og dårlig. Imponert over meg selv at jeg faktisk klarte å holde ut. Nå er det bare å fullføre dei 3 nye åra på vidergåande.

Har blitt så lei av alt som har med eksamen å gjøre. Og det er virkelig ubeskrivelig deilig å bli ferdig med alt! Kan endelig ta SOMMARFERIE. Og gler meg utrolig mye til vidergåande. Blir et spennande år håper jeg.

Ble ferdig med min siste eksamen i dag og jeg hadde komt oppi Norsk. Og fekk temaet litteratur. Skal ærlig indrømme at det var vanskelig og jeg har så stor skrekk av å stå å framføre foran folk og ble ekstra nervøs i dag! Gjekk heldigvis bedre enn forventet og nå venter jeg bare på resultatane! Har en ganske god følelse så

Kom du oppi eksamen?

Skolelei

Vedder på at jeg ikke er den eneste som er lei av skolen ? 

Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor lei jeg er og synes det er unødvendig at vi er på skolen og gjøre ingenting. Vi gjør det samme om igjen og om igjen og det er sååå kjedelig. Heldigvis slepper jeg og gjøre så mye siden standspunktkarakteren er satt. Jeg som går i 10 klasse må jo øve på muntlig eksamen som vi har neste fredag. Så lei som jeg er i skolen så vet ikke jeg hvordan det kommer til å gå med eksamen. Har igrunnen bare lyst til å reise vekke eller bare droppe å skulke hele eksamen, men når jeg tenker på konsekvensar om jeg ikke drar på eksamen blir det ikke bra. Håper på at jeg kommer opp i engelsk siden det virker enkelt for min del.  

Heldigvis er det ikke lenge til skolen er ferdig bare noen dager igjen og det blir så deilig med sommerferie! Har i vertfall veldig store planer for sommerferien og jeg skal kose meg utrolig mye. Og det verst med alt er at jeg må reise fra den irriterende og kjekk klassen min. Det blir jo selvfølgelige kjekt å endelig få ny klasse og nye klasse kamerater, men når jeg først tenker på hvor mye jeg har gjort sammen med klassen min. Så blir det utrolig trist å aldri gå på skolen med noen av dem eller se dem mer.

 

Når skal du ha eksamen? 

Er du også like lei i skolen som meg? 

 

navn

her skriver du litt info om deg og bloggen din.

gammelt nytt


hits