Hjem kjære hjem


Hellooo

Endelig heime og skal ærlig innrømme at det var ubeskrivelig og se sengen min igjen. Og vårt kjære hus og den nydelige plassen jeg bor på Herøy. Har hatt det fint der jeg har vert og aldri vert på så mange plasser på engang. Har vert i Danmark, stoppa i Tyskland på shopping senter, var i Belgia, var i Paris, stopp i Sverige for å kjøpe godteri!! og siste og ikke minst har jeg vert i Oslo. Det har vert en utrolig ferie og har død av varmen og var ikke akkurat noe bedre og komme hjemme igjen. Det er like varmt her, men er heldigvis ikke så varmt her om natten så var ubeskrivelig og sove skikkelig det trengte jeg. Nå skal jeg kose meg resten av ferie og ta igjen treningen mine. Startet allerede i går når jeg kom hjem. Følte meg så utrolig dårlig i feit for å si det sånn. Nå er jeg i gang og trene for meg selv og håndballtrening som starter i morgen. 

(beklager for pc-bilder) 

Hvordan er ferien din vert så langt? 

 

Tour Effiel

Det betyr eiffeltårnet på fransk. I går var jeg der og var utrolig vakkert. Det verst var at jeg ikke fekk se den om kvelden med alle lysene de fine lysene som jeg har sett på bilder. Men det er jo bedre enn ingenting. Ble utrolig fornøgd med hva jeg såg. Og vi skulle eigentlig helt opp i Eiffeltårnet for å se, men når vi såg køen snudde vi veien og gjekk tilbake. Det var så langt og var sikkert verdt det,men vi hadde dårlig tid og hadde ikke tid til å stå i den lange køen. Vi har jo familie i Frankrike/Paris så kommer til å dra dit flere ganger. Fekk jo sett Eiffeltårnet fra lang avstand og så like fint ut.

Det var utrolig mange mennesker og politier! Shit ass aldri sett så mange politer på en plass. Hadde det utrolig fint og var på tivoli, men tok ikke så mange sidan jeg ble plaget av hodepinne..

Og nå er jeg i Belgia og skal vere her i 4 dager også hjemreise på torsdag

Hvor skal du på ferie?/ vert på ferie?

Frankrike

Noen som vil gjett hvor i verden jeg befinner meg? Riktig Frankrike! Endelig framme nå. Kom fram i dag og har nå vert i 3 land så ikke verst. Starten turen med å stoppe i Danmark og sov der i to nettet også tok turen videre til Belgia og der var vi i 3/4 dager? Og nå befinner vi oss i Frankrike. Vi har jo kjørt heile vegen og kan ikke beskrive hvor lei jeg er av å køyre. Skal nok holde meg unna bil når jeg kommer hjem.

Veret har vert fantastisk i alle dei 3 lander og skal ærlig si at jeg vil tilbake til norsk sommer! Det er for varmt for meg som er neger. Jeg har jo mørk hudfarge og solen tiltrekker seg til mørke fargar og da dør jeg av varmen. Og ja jeg har bodd i afrika før som er veldig varmt og rart at jeg ikke tåler de ja, men har nå bodd i et land der det er kaldt og er nå vant til det.

Det har vert så varmt i dag at har vuderte å bare kle av meg og gå naken. Og på hotell rommet. Ja jeg har ikke ord. Det er utrolig varmt og klarte ikke å sov så derfor fekk jeg litt tid til å blogge for dere.

Frankrike er et nydelig land, men hadde aldri bodd her. Holder meg til Norge.

Oooogg forresten! Noen av dere som er i Paris og vil vere min venn? Ta kontakt!

Har vert venneløs ei stund nå!

Har du vert i paris før eller et sted i Frankrike?

SOLNEDGANG
I går gjekk turen på fjelltur, bading, grilling og båttur. Har funnet ut at om du bare finner på ting tidlig med venner så rekker du å gjøre mye på en dag. Vanligvis er jeg den personen som aldri orker å finne på noe tidlig på dagen, men har vertfall lært meg at jeg får oppleve mer og gjort mye mye mer. I går var jeg på fjelltur sammen med Sandra, Martine og vi møtte på Ida på toppen. Avtalte fra før at vi skulle møttes der. Vi skulle dra å bade rett etter fjellturen siden vi hadde jogget og var svett hadde det vert veldig deilig og bade og det var det. Var utrolig deilig siden det var så varmt og har vert varmt disse siste dagene. I dag er det litt overskyet og regn veer kan egentlig bare kom siden jeg reiser. Reiser i dag kl 23:00 endring i planer igjen. Vi skal først køyre til Danmark og vare der i 1 dag(?) også køyrer videre til Belgia og vi kommer fram til Belgia på Tirsdag. Og i går var jeg også på båttur og såg den sykeste solnedgangen! Det var utrolig nydelig og utrolig koselig! En av det fineste tingen jeg har sett denne sommeren! Jeg kommer sikkert ikke til å oppdatere her så veldig ofte(ikke at jeg gjør det fra før) men jeg er veldig aktiv på INSTAGRAM! Legger ut 1 eller 2 bilder hver dag. I vertfall 1 bilde så for dere som vil følge meg:  heter: Abigailbuntuu på insta! FØLG FØLG da!

Hva gjorde du i går? Hvor skal du reise i år? Noen som skal til Belgia?

Telttur

Ohh så mye jeg har gjort idet siste. Denne sommer ser ganske bra ut for meg om bare veret forsetter å bli like fint som det har vert i dei to siste dagene. Veret har vert helt herlig og for varmt vil jeg si! Har gjort så mye på dissa dagen og har nyt det fine veret sammen med venner. I natt så overnattet jeg i telt for første gang ute på stranda sammen med Ida, Ingelin, Fride, Sandra, Viktoria og Martine. Det var utrolig koselig og superkjekt, men mangla vår godeste Madelen som ikke kunne vere med sidan hun er på ferie. I so fall så var turen komplett og slik skal vi gjøre flere ganger. Og har nå lært meg at jeg skal slutte å klage over do, dusjen og senga spesielt. Vi låg jo på superhard glov så var litt vondt å sove, men ble jo ikke så mye soving på oss uansett så gjekk fint.

Har du vert på telttur før?

Kjole

Kjøpt meg ny kjole fra asos. Er fornøgd med den, men den er litt lang. Ser ikke det på bilde på grunn av at jeg tok den litt opp. Jeg er jo 163 så derfor er den litt langt. Men uansett så var den utrolig fin og er fornøgd!

Hva synes dere?

Glemt

No time no see(?) er det slik man sier det? Jaja i så fall så har jeg glemt litt bloggen i grunnen! Har sagt til meg selv veldig lenge at jeg har nødt til å blogge og glemmer det hele tiden. Men har ingen tvang for å blogge så blogger når jeg føler for det. Beklager for dere som liker best bloggere som blogger hele tiden eller minst et innlegg hver dag, men føler at jeg skal heller prioritere andre ting. Det å ha blogg er ganske stort i grunnen og det tar ganske mye av tiden din i grunnen. Så derfor blogger jeg når jeg kan og har tid.

Nå er det bare akkurat en uke til jeg reiser til Belgia sammen med familien min og kjæresten til broren min som heter Anna. Det blir utrolig kjekt og har gledd meg så lenge og endelig har det begynt å nærme seg. Skal dit for å besøk grandtanta min som jeg ikke har sett på snart 5 år(?) og der skal vi bo. Blir godt å se litt av familien sidan vi ikke har familie her i Norge og resten bor i Afrika. Skal vere der i 11 daga og skal først ta buss til moss og ta fly derifra til Belgia. Jeg og Anna skal ta buss og fly menst resten av familien køyrer sidan der ikke var plass til oss.
Men er jo best å ta fly så blir deilig!

Hvor skal du på ferie? Eller hvor har du vert?

navn

her skriver du litt info om deg og bloggen din.

gammelt nytt


hits