Bloggblogg

Woho null blogging på ei stund på denne bloggen. Har vert ganske opptatt og har ikke hatt tid. Og som sakt så er ikke det slik at jeg skal blogge som jeg har sagt før. Blogger når jeg føler for det og har tid. Derfor er ikke det vitsi for meg å finne på unskyldninga for ikke å ha blogget på en stund. Er eigentlig sann typisk bloggern å finne på unskyldninga enig(?).

Jeg har startet med handballtrening har hatt trening i 2 eller 3 uker no. Først var gjekk det greit men nå har det begynt å bli tungt kjenner jeg. Må jo bli bedre og forbedre alt til kvalifiseringa til 1 divisjon. Noe jeg grur meg utrolig mye til og håper på at vi vinner! Blir så utrolig kjipt å tape kvalifiseringa. Og det må eigentlig vere utorlig kjipt.

Jaja nok babling om det. I dag har jeg ikke gjort noe. Og kjenner selv at dette begynne å bli verdens kjedeligaste blogg innlegg.

Tok meg en liten tur sammen med lillesøsteren min Ingrid på barnehagen!

Spiller du håndball?

Hva har du gjort i dag?

Elmirs

Våknet tidlig i dag og dro på resturang med mine to fantatisk bestevenner. Planen var å dra på cafe ,men sidan det er så dyrt for meg som er helt blakk på cafe dro vi på en resturang som heter Elmirs. Der bestilte vi oss en pizza og koset oss litt før Martine drar på ferie i Polen. Alltid trist når en av din bestevenn drar fra deg. Hun kommer jo tilbake så det går helt fint.

Og senere i kveld skal jeg vere med Sandra sidan det er en stund siden sist

Grunnen for at dere ikke ser noen bilder av Ida er pågrunn av at hun ikke er så glad i å bli tatt bilder av.

Hva har dere gjort så langt?

navn

her skriver du litt info om deg og bloggen din.

gammelt nytt


hits