Mandagmandagmandag!

Klare virkeleg ikke å beskrive mitt hat for mandager. 

 

LEI
Kan jeg eigentlig si at jeg vil ha helg nå!! ER så sliten og lei. Og beklager for klagene mine, men dere aner ikke hvor mye jeg hater skole akkurat nå!!!!!!!. Hadde håpt på at skolen motivasjonen skulle bli bedre sidan jeg startet på vidergåande. Ny mennesker, nye lærere og alt nytt, men neida. Trodde problemet var fordi jeg var lei av å ha gått på samme skole i 3år, men nei tok vist feil. Problemet er at jeg er lei. Og vet ikke hva jeg skal gjøre. Liker ikke at jeg er lei fordi skole er veldig viktig og spesielt VIDERGÅANDE. Det skremmer meg veldig at jeg bryr meg så lite om skole. Vidergåande er noe veldig seriøst og skremmende. Mange av fagene er avsluttende og MÅ få bra på det. Denne uke har jeg bestemt meg at jeg skal prøve alt for å få tilbake skolelysten.

Jeg bruker seriøst hundre år før jeg tar opp boken og innser at jeg har nødt til å øve på prøve. Og nå har jeg prøve i geografi på fredag og jeg må virkelig få veldig bra resultat på den. Jeg vet selv at jeg er flink på skolen om jeg bare vil og kan klare det. Det einaste nå som klare å motivere meg til å lese til prøver og arbeide på skole er utveksling. Jeg skal på utveksling neste år og må ha bra karakter for å reise også. 

Er du også lei av skole? 

 

Nike air

Fant dissa sko par i skoskapet. Ble helt forelsket ved første blikk. Men dessverre har jeg så liten fot at de er for store til meg... Hva synes dere om skoene? har du slike sko?

 

 

Endelig

Kan forsatt ikke trur at jeg har sett landslaget herre lag spille LIVE ! På Onsdag dro noen av Bergsøy laget til Kristiansund for å se på håndballkamp. Norge mot Tyrkia. Jeg ble en av de heldig som ble trekt for å vere med. Dere annet ikke hvor glad jeg ble da jeg såg at jeg ble valgt. Jeg har vanligvis bad luck på slike ting, men ikke denne gangen ENDELIG. Kampen var superbra og var den sykest opplevelsen. Stemningen blandt publikum var helt fantatiske og heiet utrolig masse. Og tilslutt ble jeg faktisk så lei av bråket at jeg følgte hode mitt skulle sprenge. Og jeg som får hodepinne av det minste ting,fekk det... Prøvde bare å ikke tenke som mye på det og det funket heldigvis. Helt til vi skulle hjem. Da kjenne jeg hodepinnen veldig så tok og bare la meg og det funket ganske greit. Måtte jo køyre i 4 timer hjem igjen og kom ikke hjem igjen før veldig sent på kvelden. Ca i 2 tiden om jeg tar rett. Det verste var jo å måtte stå opp til skolen neste dag. But ofc så angret ikke jeg et sekund på at jeg ikke dro. Det var utrolig herlig og fekk så mye inspirasjon av å se på kampen, og alt var helt anneledes. Og hallo´en skal jo ikke snakke om hvor utrolig kjekke norsk gutter er. Et ord: WOOOW jeg elsker handball gutter. Absolutt alle var utrolig kjekke, så var ganske stor ++ for det. Og de var så utrolig høye. Etter dersom jeg bare har sett dem på tv ser de så utrolig liten ut. Gler meg utrolig mye nå til å oppleve flere landslag kamper nå. 

hahah.. elsker dette bilde såå mye

 

Kampen ga meg mer motivasjon til å satse på handball. Har vert ganske lei av handball idet siste vudert å slutt. Nå har jeg endelig fått tilbake motivasjonen OG STOR TAKK TIL BERGSØY!!

 

Var noen av dere på kampen? 

Har du opplevd noe bra idet siste?

navn

her skriver du litt info om deg og bloggen din.

gammelt nytt


hits